12 önbizalomnövelő gondolat a nehéz napokra

Rossz napjai mindenkinek vannak. Ez tény. Van, akinek gyakrabban, van, akinek ritkábban. Nincs is ezzel baj önmagában. Néha nehéz kikeveredni a rossz hangulatból, ezért összegyűjtöttem nektek 12 pozitív gondolatot, megerősítést, amit mondogathatsz magadnak ezeken a napokon. Szerintem segít 🙂 Válaszd ki azokat, amiket a tiédnek érzel, és mondogasd magadnak gyakran!

Külön figyelmetekbe ajánlom a 8. pontot: azt tapasztalom az üléseim során, hogy ezzel mindenkinek van problémája: nem hisszük el, hogy elég jók vagyunk. Pedig igenis azok vagytok! Kezdetnek saját magatokat győzzétek meg erről 🙂 Higgyétek el, utána más is így fogja látni.

A személyes kedvencem pedig a 12. pont: amikor először olvastam még nagyon rég, megdöbbentem. Mert korábban, ha jó dolgok értek, bűntudatom volt: hogy érdemelhetem meg, mikor másnak nem jut ebből? Hányan élnek rosszabbul, mint én? Aztán rájöttem, hogy ha nem tudom teljes szívvel elfogadni a jót, akkor ezzel megakadályozom, hogy jelen legyen az életemben… Ez a mondat nekem ki is van írva jól látható helyen otthon, és ezt javaslom nektek is. Megérdemlem. Megérdemlitek!

 

 1. Meg tudom csinálni.
 2. Hiszek magamban.
 3. Képes vagyok rá.
 4. Bármit képes vagyok megvalósítani.
 5. Képes vagyok rá, hogy elérjem az álmaimat.
 6. Olyannak fogadom el és szeretem magam, amilyen vagyok.
 7. Jót érdemlek az életben.
 8. Elég jó vagyok.
 9. Mágnesként vonzom magamhoz a csodákat.
 10. Bízom abban, hogy az élet nekem dolgozik.
 11. Csodálatos vagyok, és büszke önmagamra.
 12. A legjobbat érdemlem az életben és ezt boldogan el is fogadom.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé.