Coaching start csomag

Coaching start csomag

17.000 Ft-tól

Coaching start csomag

17.000 Ft-tól

Ebben a csomagban egy fotóterápiás eszközt használunk, ami tulajdonképpen egy önismereti játék. Képek és megadott szavak segítségével egyszerre aktiváljuk a jobb és bal agyféltekédet, így teljesen új nézőpontból tekintünk rá a problémádra, amivel új megoldásokat fedezünk fel. Ebből tervet készítünk, és meghatározzuk a lépéseket, amiket megtéve elindulsz az úton, ami elvezet a változáshoz.

Lehetővé teszi, hogy megszabadulj a bevett gondolkodási mintáktól és a szokványos megoldásoktól, és megismerkedj valami újjal, felfedezd a változás, kiteljesedés és növekedés új útjait.

Általában egy vagy két alkalommal tudunk végigmenni a folyamaton, viszont kész megoldást hoz a problémádra. (Egy alkalom ára 17.000 Ft, két alkalom 29.000 Ft, alkalmanként körülbelül másfél óra az ülések időtartama.)

Azoknak ajánlom főként, akik szeretnének belekóstolni a coachingba, ráadásul egy érdekes és izgalmas eszköz segítségével, ami komplex megoldási javaslatokat hoz az elakadásokra (például időbeosztási nehézségek, önbizalom növelése, munka-magánélet egyensúly megtalálása és még sok más).

További csomagjaimat itt találod >>

Megrendelem >>