Ügyfeleim mondták

Néhány ügyfelem személyes visszajelzése


Világ életemben gondom volt a kategóriákkal és a karrieremre vonatkozó címkékkel. Juditnak köszönhetem, hogy ki merek nézni a címkék tengeréből, és rugalmasan, már-már kíváncsian várom és élvezem az éppen engem megtaláló feladatokat, lehetőségeket. Az, hogy három kicsi gyerekem lett időközben, még nagyobb rugalmasságot kíván a karrieremtől, és amíg ez a Judittal való találkozás előtt valahogyan kellemetlenül érintett – Mi is vagyok én pontosan? -, mára izgalmas lett -Hát ami csak akarok!. Az elmúlt évek egyik legjobb ötlete volt ez a karriercoaching Judittal! Minden útkeresőnek tiszta szívből, és pozitív tapasztalatokkal telve ajánlom!

Sárvári Töttős Györgyi

Én amikor Judithoz kerültem, már egy ideje érlelgettem magamban a kérdéseimet és kételyeimet a szakmai utamat illetően. Nem éreztem teljesnek magam az egyetemen tanult szakmámban és új utakat kerestem. Már egy-két lépést is tettem előre, de bizonytalanságom mindig visszatartott az igazi előrelépéstől. Ekkor éreztem azt, hogy szeretném egy olyan ember segítségét kérni, aki tudja, hogyan kell az ilyen helyzeteket kezeli. Judit bemutatkozása nagyon megfogott a honlapján, mert láttam, hogy saját maga is tapasztalt hasonlót, a személyes találkozásunk pedig igazolta, hogy mennyire átérzi problémámat. Nekem ugyan már volt egy irány, amibe elindultam, de nagyon tetszett, hogy sok aspektusból végigbeszéltük a helyzetemet és ezáltal saját magamnak kellett igazolnom, hogy valóban ezt akarom-e és ha igen, milyen formában illetve mi tart vissza tőle. Jól irányzott feladatokkal nagyon gyorsan realizálhatóvá vált számomra, amit előtte csak elméleti szinten érlelgettem magamban. Ez után pedig egyre erősebben tudtam hinni a saját elhatározásomban és 4 alkalom után tele tervekkel és önbizalommal köszöntem meg a segítségét. Azt a szemléletmódot és gondolkodást, amit az üléseinken kaptam, a jövőben is alkalmazni fogom. Bárkinek jó szívvel ajánlom, ha hasonló kérdésekkel küzdene.

D. Adrienn (29)

Egy napon arra ébredtem, hogy a szakmai életem zátonyra futott, nem tudtam, mit, hogyan és milyen módon szeretnék kezdeni a jövőben. Bár törekedtem megtalálni a megfelelő utat és megoldást is a probléma kezelésére, hamar rá kellett jönnöm, egyedül nem fog menni, segítségre lesz szükségem. Egy véletlen folytán találtam rá Juditra, de az első találkozásunk rögtön igazolta: nincsenek véletlenek. Hihetetlen élmény volt, hogy hosszú idő után valaki tényleg figyel rám, meghallgat, és célzott kérdéseivel arra sarkall, hogy a felmerült kérdéseimre én magam adjam meg a választ. Az elmúlt közel fél évben rendszeresen találkoztunk, és minden alkalommal egyre több és több lettem a találkozóink által. Judit megtanított újra gondolkodni, hinni önmagamban és segítségével most már tudom, hogy merre tartok. Őszintén hálás vagyok a segítségéért, és tiszta szívből ajánlom Juditot mindenkinek!

K.K. (40)

Szokás mondani, hogy jó munkához idő kell. Ez valóban igaz, Juditban azonban az az igazi csoda, hogy már egyetlen alkalom is teljesen új lendületet adhat az embernek. Én úgy alakult, hogy csak egy találkozót tudtam most pénzügyileg megengedni magamnak, az viszont minden forintot megért. Őszintén hiszem, hogy mindenki megérdemli, hogy összességében szeresse a munkáját és ahhoz, hogy ezt megtaláljuk, soha nem lehet túl késő, vagy túl korán. Ebben a nagyon nehéz kezdetben, de annál szebb végkifejlet felé haladásban tudott nekem is segíteni Judit.

B. Lilla (22)

A közös munka segített tisztábban látni. Letisztázta a kérdéseimet, félelmeimet és az életem területei, mint a kirakó részei, a helyükre kerültek. Judit jól vezette a beszélgetést és nem engedett eltérni a témától, amit én előszeretettel teszek 🙂 . Köszönöm az újabb impulzust, mellyel tovább tudtam haladni egy nagy változás kellős közepén.

B. Ágnes (38)

Amikor elmentem Judithoz, teljesen tanácstalan voltam egy munkahelyi helyzet miatt. Mindössze három alkalom kellett, hogy rájöjjek hogyan tudok a helyzeten változtatni. Ezt követően még néhány ülésen pár témát átrágtunk és az életem egyéb területein is végre előrébb léptem. Köszönöm Judit!

F. János (34)

Judit nagyon konstruktív és hatékony coach. A légkör fesztelen és kellemes, a beszélgetésünk során minden bennem levő kétely eloszlott és következetesen megválaszoltam magamnak az összes kérdést, ami aktuálisan foglalkoztatott. Juditot mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom.

N.N. (36)

Juditot egy párkapcsolati problémával kerestem meg.Célzott kérdéseivel,szaktudásával, empátiájával igen hamar rámutatott a probléma gyökerére.Nem a megoldást adta a kezembe, hanem segített felismerni, hogy mi a következő lépés a probléma megoldása felé úton! Remek szakember, csak ajánlani tudom!

M. Adri