Sikertörténet 2.

Interjú egy kedves ügyfelemmel, Papp Gáborral

Gáborral egy hónapja fejeztük be a közös munkát, és készítettem vele egy interjút, hogy összefoglalja a tapasztalatait. Hozzájárult, hogy megosszam veletek is az eredményt, szóval íme 🙂

Judit: El tudod mondani röviden, mi volt a helyzeted, amikor belekezdtünk a coachingba, vagyis miért fordultál hozzám?

Gábor: Nos, én azért fordultam hozzád és a konkrétan hozzád, mert a weboldaladon egy konkrét megoldást kínáltál a problémámra.Igazából körülnéztem az interneten, hogy van-e még a tiédhez hasonló “ajánlat”, de hála az égnek nem találtam.A problémám az volt, hogy görcsösen ragaszkodtam egy gondolathoz, ez pedig a hivatásom megtalálása volt.

 

Judit: Mi történt a coaching folyamat végére, mi változott?

Gábor: Hát az elején egy nagy terhet viselő és görcsös ember voltam, azt hiszem a kiindulás is fontos.A folyamat közben egyre javult a viszonyom saját magamat illetően. Nőtt az önbizalmam, ma már elfogadom magamat, tudom és elfogadom az erősségeimet. Ma már sokkal boldogabb vagyok, mert tudom, hogy milyen irányba induljak el. Rengeteg kérdésemre választ kaptam!

Ja és igen, ma már egy kicsit ÖNZŐ is vagyok (a szó pozitív értelmében), szóval nem akarok senkinek sem megfelelni mindenáron! 🙂

 

Judit: Miben segített neked leginkább a coaching? Mit tanultál?

Gábor: Huh hát tanultam 4 technikát, melyeket könnyedén be tudtam építeni az életembe. A technikák abban segítettek, hogy a negatív berögződéseket át tudjam konvertálni pozitív és erőt adó érzésekké, gondolatokká. És természetesen magammal kapcsolatban tanultam a legtöbbet, ma már könnyebben le tudom küzdeni a félelemeimet.

 

Judit: Mi tetszett leginkább a folyamatban/a konzultációkban?

Gábor: Ami a leginkább tetszett az Judit hozzá állása az ülésekhez, és az ahogyan élménnyé varázsolta a találkozókat a játékokkal és a végtelen megértésével.

És ami igazán egyedi, hogy kaptam ajándékot, egy tollat és egy hűtőmágnest, azóta az a kedvenc tollam és hűtőmágnesem! 🙂

 

Judit: Mit fogsz alkalmazni a későbbiekben is, amit itt tanultál?

Gábor: Folytatom az önbizalomtuning-technikát. Valamit többször fogok önelemzést végezni.

 

Judit: Mi az, ami leginkább megváltozott benned az ülések hatására?

Gábor: Az önképem rengeteget változott. Ma már látom magamban az erős és határozott férfit, aki ha kell, a jég hátán is megél, és aki ha kell, az egész világ ellen fordul, ha az elveiről vagy a szeretteiről van szó. Látom magamban az embert, aki képes értéket adni a világnak és képes megmutatni a benne rejlő csodát! 🙂

 

Judit: Mennyire volt hasznos neked a közös munka (1-10-ig skálán)?
Gábor: Az eredmény: 10/1000! 🙂 Nem tudom számokkal értékelni, amit kaptam, mert ez egy életre szól.

 

Judit: Kinek ajánlanád a coachingot/engem, mint coach?

Gábor: Annak ajánlanám, aki nem tudja elfogadni önmagát, akinek rengeteg kérdése van önmagával kapcsolatban és szeretné rá tudni a válaszokat. Akinek gyenge az önképe és szeretne ezen javítani, aki nem találja a kiutat egy bizonyos élet helyzetből.Itt hozzátenném, hogy Judit csak a kaput mutatja meg, a mi döntésünk az, hogy van-e bátorságunk bemenni rajta!

 

Judit: Mit tanácsolnál azoknak, akik nem mernek segítséget kérni/coach-hoz fordulni?

Gábor: A tanácsom az, hogyha nem kér segítséget nem fogja megtalálni a kiutat a “gödörből”, így először el kell döntenie, hogy melyik a jobb: kimászni, vagy benne maradni!:)

Judit: Köszönöm 🙂

Ha neked is segítségre van szükséged, hogy az életed jobb irányba változzon, vagy átlendülj egy akadályon, keress meg bátran itt.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé.