Home

Találd meg a hivatásod velem!

Nem szereted a munkádat? Csak a hétvége éltet? Szeretnél ezen változtatni és örömmel ébredni hétfő reggel is? Segítek!

Hívj most!

 

Szeretem a hétfőt munkafüzet

 

Segítség ahhoz, hogy megtaláld a hivatásodat, és Te is megszeresd a hétfőt!

14 otthon elvégezhető coaching feladat 7 oldalon át – segít néhány nap alatt megfogalmazni és kitűzni a céljaidat a karrieredben!

Rendeld meg az elektronikus munkafüzetet most!

 

Rádióinterjúk velem

Kiégés – Manna FM

A munkahelyi kiégés elkerüléséről – FM90 Campus Rádió


Az emberek ritkán érnek el sikert abban, amit nem szívesen csinálnak.
– Goethe


Utálod a munkádat, de fogalmad sincs, mit szeretnél csinálni, csak azt tudod, hogy ezt nem? Ismerős!

Jártam én is abban a cipőben: dolgoztam évekig olyan helyen, ahová először kicsit, majd nagyon utáltam bemenni. Tudom, milyen romboló. De azt is tudom, hogy ki lehet lépni ebből!

Te is megtapasztalhatod, milyen érzés mosollyal kezdeni a hétfőt 🙂

Célom, hogy minél több embernek segítsek abban, hogy megtapasztalja, amit én: hogy kiléphet a mókuskerékből, és megtalálhatja az a munkát, ami igazán neki való. Az ide vezető út nem mindig könnyű, de (saját tapasztalatból tudom) végül megéri a fáradozást.

Neked is sikerül, ha teszel érte!
Válassz csomagot!


Coaching start csomag
17.000 Ft-tól

Azoknak ajánlom főként, akik szeretnének belekóstolni a coachingba, ráadásul egy érdekes és izgalmas eszköz segítségével, ami komplex megoldási javaslatokat hoz az elakadásokra (például időbeosztási nehézségek, önbizalom növelése, munka-magánélet egyensúly megtalálása és még sok más).

Szeretem a hétfőt csomag
69.000 Ft

Azoknak ajánlom elsősorban, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, és változtatni szeretnének jelenlegi életükön (például munkahelyi nehézségek, problémás kapcsolatok).

Extra csomag
99.000 Ft

Azoknak ajánlom, akik komplexen szeretnének megoldani egy elakadást, nehézséget és egyúttal fejleszteni a személyiségüket (például nem szereted a munkádat, de nem tudod, mit szeretnél helyette csinálni, vagy ha szeretnél sikeresebb és boldogabb lenni – de hozhatsz az életed bármilyen más területéről is problémát).


Miért engem válassz?

  • Mert átéltem, amit te, és pontosan tudom, mit érzel. Azt is tudom, hogy ki lehet lépni abból, ami nem jó, és megtalálni a hozzád illő munkát, ami nagyon felszabadító érzés.
  • Saját magam is megtapasztaltam mind a multik, mind a kisebb magyarországi cégek világát, ismerem ezek előnyeit és hátrányait is, tudok neked ebben is segíteni.
  • Évekig dolgoztam toborzás-kiválasztásban, rengeteg önéletrajzot láttam és számtalan interjún vettem részt, így abban is tudok neked segíteni, mit várnak a munkáltatók és hogyan pályázhatsz eredményesen.
  • Mert küldetésemnek tekintem, hogy segítsek másoknak megtalálni a hivatásukat.
  • Nem csupán life coach, hanem grafológus is vagyok, így írásod elemzésével is tudlak támogatni önmagad megismerésében.

 
Miről szól a life coaching?


A coaching nem tanácsadás, nem is terápia. Inkább egy egyszemélyes tréninghez lehet hasonlítani: a coach segít az ügyfélnek kihozni magából a legtöbbet. Egy strukturált beszélgetéssorozat, amelyben a coach és a kliens közösen találják meg az ügyfél legjobb megoldását a problémájára úgy, hogy a jövő lehetőségeire koncentrálnak, nem pedig a múlt hibáira. Ebből adódik, hogy rendkívül gyors és hatékony módszer: problémától függően 3-10 találkozás elég hozzá.